Langosi umpluti

  

Astazi am pentru voi o reteta de langosi unguresti umpluti cu branza si ceapa verde, excelente pentru un pranz. La noi in familie toata lumea adora lagosii si fac de foarte multe ori ... merita tot efortul, încercati numai.


Ingrediente aluat:

1 cub de drojdie, 4 albusuri de ou, 300 ml lapte caldut, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare,30 ml ulei, 700-800 faina.

Pentru umplutura:

Branza sarata 

Ceapa verde 

Pregatirea aluatului: 
Amestecați drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, albusurile de ou, uleiul si framantati pana nu se mai lipeste de maini. Lasati la dospit pana isi dubleaza volumul.  Se răstoarnă aluatul pe masa unsa cu ulei si se formeaza bile pe are le umpli cu branza si ceapa. Acesti langosi se prajesc in baie de ulei si apoi se scurg pe servețele absorbante. 
Pofta buna!

Comentarii

Pizza delicioasa