Ciorba taraneasca
Salut dragilor! šAzi avem in meniu o ciorba taraneasca cu carne de porc si multe legume. Ciorba taraneasca este binevenita in sezonul rece si nu numai, se pregateste foarte usor si este foarte gustoasa. Ca legume, puteti folosi orice, depinde ce va place. Puteti pune cartofi, mazare, fasole verde, broccolli, conopida si ciuperci.
Daca v-am inspirat si pe voi, iata reteta.š
Ingrediente:
- 500 gr carne porc
- 5-6 cartofiš„
- 3 morcoviš„
- 1 bucata telina
- 2 radacini de partunjel
- 2 cepe mici
- 1-2 ardei š¶
- 1 buc gulie
- 3 rosiiš
- Bulion
- Patrunjel
- Marar
- Leustean
Mod de preparare:
Se spala bine carnea, se taie in bucati mici si se pune la fiert. Se spumeaza si se lasa sa fiarba la foc mic . Intre timp se curata legume si se taie bucatele mici, apoi se calesc in 2-3 linguri de ulei. Cand carnea este aproape fiarta adaugam legumele calite, sare si piper. Le mai ferbem impreuna inca 5 minute, apoi adaugam cartofi taiati cubulete. Dupa ce au fiert cartofii, adaugati sucul de rosii si verdeata tocata marunt. Cioba taraneasca se serveste simpla, cu smantana sau cu ardei iuti.š¶š„
Pofta buna!šš
O zi frumoasa sa aveti!š
Comentarii